TİŞAD'ın Kadın Başkanından Gazilere anlamlı ziyaret

TİŞAD'ın Kadın Başkanından Gazilere anlamlı ziyaret TİŞAD'ın Kadın Başkanından Gazilere anlamlı ziyaret
A- A+

Bolu'da aktif çalışmalarına devam eden Tüm İş İnsanları Derneği (TİŞAD) Kadın Kolları Başkanı Kader Tut İşler , 19 Eylül Gaziler Gününün anlam ve önemi adına Bolu'da şubeleri bulunan Türkiye Harp Malulü Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Türkiye Harp Malulleri Derneklerini ziyaret ederek başkan ve yönetimleri ile bir araya geldi.

Yapmış oldukları  görüşmede günün anlam ve önemine değinen Kader Tut İşler,  "Vatanı için canı pahasına mücadele etmiş, bayrağı için savaş vermiş vatan sevdalılarının günü bir gün değil ruhumuzda millet olarak her gün yaşamalıyız, gazilerimiz ve şehitlerimize minnet borçluyuz bugün bu topraklarda özgürce yaşayabiliyorsak hepinize borcumuz var." diyerek, her zaman yanlarında olduklarını belirtti. İşler, başkan ve yönetimlerine teşekkür etti.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler